Lirik Lagu Madiun Ngawi – Denny Caknan ft. Happy Asmara : Yen Aku Kangen, Kangen Karo Sliramu

Editor:

sumedang.jabarekspres.com Berikut lirik lagu Madiun Ngawi yang dinyanyikan Denny Caknan feat Happy Asmara.

Lagu Madiun Ngawi diciptakan oleh Sonny Josz.

Lirik Madiun Ngawi – Denny Caknan ft. Happy Asmara

Terminal madiun ngawi kenanganku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran

Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku

Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang

Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak elus-elus

Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.