Lirik Lagu Ojo Nangis – Ndarboy Genk

Editor:

sumedangekspres – Simak Lirik lagu Ojo Nangis yang dipopulerkan Ndarboy Genk.

 

Lagu Ojo Nangis dirilis pada November 2020 lalu.

 

Hingga Rabu (23/03/2022), video live music official Ojo Nangis Ndarboy Genk ft. Denny Caknan sudah ditonton sebanyak lebih dari 41 juta kali.

 

Lirik Lagu Ojo Nangis – Ndarboy Genk:

 

Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing slalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis jogo ati

Kowe dolanan neng mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku

Yen tak teruske ro kowe

Mending pisah.. aku wes ra betah

Wes kebacut getun

Kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

 

[Reff]

Ojo nangis.. sing uwes yo uwes

Seng ilang ben ilang

Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah

Kowe bakal ngerti larane

Naliko di tinggal pas jeru jerune

 

Kudune ngati-ati

Opo meneh yen bab ati

Kudu mlaku dewe-dewe

Larane tak tanggung dewe

Mesakke atiku

Yen tak teruske ro kowe

Mending pisah.. aku wes ra betah

Wes kebacut getun

Kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

 

[Reff]

Ojo nangis.. sing uwes yo uwes

Seng ilang ben ilang

Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah

Kowe bakal ngerti larane

Naliko di tinggal pas jeru jerune

Kowe bakal ngerti larane

Naliko di tinggal pas jeru jerune

 

Baca juga : Lirik dan Chord Lagu Ojo Nangis – Ndarboy Genk

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *